Permanente Make-up

Permanente Make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect bijgewerkt te hebben. Bijkleuren met een potlood/lipstick is niet meer nodig.
Uw wenkbrauwen, eyeliner of lippen zijn dus altijd verzorgd en elegant, dus ook in zwembad, sauna, aan zee of op het strand.
PMU blijft zonder onderhoud niet 2-3 jaar zitten, het blijft wel mooi mits je 1-2 x per jaar je wenkbrauwen laat bijwerken middels opfris – behandelingen.
Na de 1e behandeling verlies je meer dan 50% van de kleur en vorm, daarom zijn nabehandelingen een noodzaak om de pigmenten te laten stabiliseren, meestal 1 of 2, er zit altijd minimaal 4 tot maximaal 6 weken tussen de behandelingen.
Bij de nabehandeling binnen het jaar is het niet gegarandeerd dat alleen die behandeling afdoende is. Soms is een nabehandeling na 4 weken alsnog nodig.

MICROBLADING, HAIRSTROKES, EYELINERS, FULL-LIPS

Met een flinterdunne naald of mesje (microblading) wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (dat levenslang zichtbaar blijft) gaat het hier om pigmentatie in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. Gemiddeld zit een Permanente Make-up voor de wenkbrauwen 2 tot 3 jaren en een eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs nog langer.


PMU is voor iedereen geschikt, voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen. Kortom, permanente make-up is geschikt voor een brede doelgroep. En ook in het bijzonder zeer geschikt voor Alopecia patiënten.
Vrouwen die door chemo-behandeling hun haar, wenkbrauwen en wimpers zijn kwijtgeraakt is PMU zeer geschikt. Echter moet je hier rekening houden met een rustperiode van tenminste 3 maanden na de laatste (chemo-)behandeling. Een behandeling zal altijd plaatsvinden, na akkoord van je behandelend arts. Indien je 8 maanden na je laatste chemo-behandeling de stap naar PMU zet, is toestemming niet meer nodig.

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van Permanente Make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. De huid zal wat gespannen aanvoelen de eerste dagen en er kan een lichte zwelling ontstaan. Het beste kunt u zich houden aan deze adviezen;
Twee dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen, ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad en make-up zijn af te raden voor een periode van zo’n 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is).
Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).
De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 4 tot 8 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.


Als specialiste breng ik advies uit en vertel ik je over de diverse kleuren en hun uitwerking op verschillende soorten huidtypen. Omdat ik een goede, gedegen opleiding heb gevolgd kan ik je deskundig adviseren welke kleur het beste bij jou past.

Het zetten van permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar we proberen de gevoeligheid tot een minimum te beperken. De pijngrens van ieder persoon is verschillend, echter ervaart 90% van de personen, een behandeling eerder als ‘irritant’ dan pijnlijk.P

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 2 tot 2.5 uur. De nabehandeling duurt meestal een uur.

MICROBLADING

Door met een flinterdunne mesje (i.c.m. pigment) haartjes na te bootsen krijgen uw wenkbrauwen weer vorm of worden ze juist voller.

Microblading; 315 euro incl. 1 nabehandeling maak nu een afspraak en krijg nog 10% korting!!!

Opfrisbehandeling binnen een jaar 115 euro

Met de Naaldmodule worden ook prachtige haartjes nagebootst. Meer dan 50% van mijn pmu behandelingen wordt nog steeds met deze techniek uitgevoerd. Dit heeft te maken met het feit dat de Naaldmodule zorgt dat pigmenten vaak beter hechten en meer volume kunnen creëren. De naaldjes zijn flinterdun en kunnen hele dunne strokes maken zodat er een heel dun haartje kan worden nagebootst.

HAIRSTROKE TECHNIEK MET NAALDMODULE

Hairstroke; 315 euro incl. 1 nabehandeling, maak nu een afspraak en krijg nog 10% korting!!!

Opfris behandeling binnen een jaar 115 euro

EYELINER

Eyeliners kunnen juist de oogopslag corrigeren om zo een sprekende blik te creëren. U kunt kiezen voor een lijn op het ooglid, voor een lijn onder en voor onder- en boven.

Eyeliner boven 165 euro

Eyeliner onder 135 euro

Eyeliner boven en onder 250 euro, maak nu een afspraak en krijg 10% korting!!

Allen inclusief 1 nabehandeling binnen 4-6 weken.

Nabehandeling binnen 1 jaar v.a. 75 euro

FULL LIPS

Full Lips maakt de lippen optisch voller hiermee kan ook de contour worden geaccentueerd of iets groter (corrigeren van de contour) worden gemaakt zodat de lippen de ideale vorm/verhouding krijgen.
Er zal een passende kleur uitgezocht worden of gemixt om zo de perfecte kleur te creëren die past bij uw huidskleur en wensen. Bij de Lippen is het van belang rekening te houden met 2-3 nabehandelingen. Deze pigmenten blijven langer in de huid waardoor het wel 2 tot 3 jaar mooi blijft zitten.

Wil jij je lippen laten behandelen, maar heb je regelmatig last van een koortslip? Neem dan even contact met me op.

Full lips: 250 euro

Nabehandeling binnen 4-6 weken: 75 euro


Tot ziens in de salon, u bent van harte welkom!
Jeanine

Contact

Jeanine de Wit- van Weerdenburg
Ruige weide 27
3421 TH Oudewater
Tel. 06 516 93 376

Lid van Provoet

provoet_logo

Webecos