Spray-tan

Wij geloven in een alternatief voor de zon, omdat het in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtige bruine teint. Spray tanning is een veilige en snelle manier om een natuurijke, egale, bruine teint te krijgen, het alternatief voor zon en/of zonnebank!

Er wordt een tanningvloeistof, DHA** (op basis van natuurlijke grondstoffen) op de huid gesprayd. De vloeistof bevat vitimine A, E, B5, retinol en palm olie, het trekt op natuurlijke wijze in de huid en geeft direkt een prachtig en natuurlijk resultaat.

Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit!!! Wilt u met elkaar gesprayd worden, mijn salon is groot genoeg voor maximaal 4 personen. Ideaal voor een GALA, FEESTJE, BRUILOFT, BRUIN OP VAKANTIE, enz.

**D.A.H.(dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend produkt. Het is een koolhydraat dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8,5% tot 12,5% verwerkt in tanning vloeistoffen. DHA veroorzaakt een reaktie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt.

Spray-tan

Een tanning party kan ik ook voor u verzorgen. Gezellig met je vriendinnen en/of familie een tanning krijgen bij u thuis! Ideaal voor o.a. vrijgezellendag, een vriendinnendag, een zussendag enz. Leuk idee om daarna met elkaar een fotoshoot te doen of lekker uit eten te gaan, of te gaan stappen! De gastvrouw krijgt een tanning naar keuze gratis, en de gasten tegen gereduceerd tarief, dus de party is niet alleen leuk maar ook nog eens extra voordelig! Minimaal 6 personen per party. Voor een party bij u thuis, neem gerust contact op via mail of per telefoon.

Behandelingen

Resultaat

De bruine teint kunt u ongeveer 5-7 dagen behouden, mits deze goed wordt verzorgd. Dit kunt u doen door het gebruik van een tan-extender (kleurverlenger), een speciale bodylotion, te gebruiken en deze is verkrijgbaar in mijn salon.

Gebruik tijdens het douchen een milde douchegel en dep u zelf met de handdoek droog, fanatiek met een handdoek ‘schuren’ over de huid is voor het kleurbehoud niet bevordelijk.

Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling na 5-7 dagen herhalen, vraag naar een stempelkaart voor uw voordeel!!!

Spray tanning is voor iedereen geschikt, er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor alle zekerheid wordt spray tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, overmatig eczeem, snij- en/of schaafwondjes, en zwangerschap. Als u VITILIGO heeft, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen, het maskeert de pigmentloze plekken heel mooi!

Voor meer informatie kunt u me altijd bellen en/of mailen. Volg ‘Schoonheids en pedicuresalon Jeanine’ ook op facebook en maak regelmatig kans op mooie behandelingen! Zo blijft u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn mooie salon.

Boek één van deze behandelingen

Ben je geïnteresseerd in één van deze behandelingen? Dan kan je telefonisch contact opnemen.